Διοικητικό Συμβούλιο

Ροδόλφος Οντόνι
Eκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Αποτελεί τον ιδρυτή και εκ των βασικών μετόχων της εταιρείας, διατελώντας καθήκοντα Διευθύνοντος συμβούλου έως και σήμερα. Είναι απόφοιτος του London College of Printing, από όπου απέκτησε Β.Α. in Publishing Management. Είναι κάτοχος Master of Science in Management Systems από το Rochester Institute of Technology.

Καλυψώ Κοντογιάννη
Mη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

Η κα Καλυψώ Κοντογιάννη είναι δικηγόρος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Middlesex του Λονδίνου και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Νομική από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, (University of London) με εξειδίκευση σε θέματα εταιρικού και εμπορικού δικαίου. Πριν την ενασχόλησή της από το 2002 ως μέλος της Δικηγορικής Εταιρείας "Λεωνίδας Η. Κοντογιάννης - Καλυψώ Λ. Κοντογιάννη Δικηγορική Εταιρεία", η κα Κοντογιάννη εργάστηκε σε διάφορες διοικητικές θέσεις στο Λονδίνο.

Εμμανουήλ Βλασερός
Mη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1956. Σπούδασε οικονομικά στην Α.Β.Σ.Π. και διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις διαφόρων εταιρειών. Έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής στην Χατζηιωάννου Holdings επί οχτώ χρόνια, και Γενικός Διευθυντής στην Sprider Stores A.E. επί 4 χρόνια. Σήμερα εξασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Γεώργιος Τσαγκλής
Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο κ. Τσαγκλής κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Βanking & Finance από το Πανεπιστήμιο του Sheffield Hallam του Ηνωμένου Βασιλείου και πτυχίο στο International  Business Administration από το Πανεπιστήμιο του Northumbria/Newcastle επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2002 έως και το 2010 εργάστηκε στον τραπεζικό κλάδο (Citibank & Τράπεζα Πειραιώς) όπου διετέλεσε υποδιευθυντής καταστημάτων. Από το 2010 έως και το 2012 εργάστηκε στην Εταιρία ως Financial Services Officer.

Μαρία Ασλανίδη
Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Η κ. Ασλανίδη είναι κάτοχος πτυχιακού τίτλου του τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και έχει εκτενή εμπειρία στη γενική λογιστική και εμπορική διαχείριση. Η κ. Ασλανίδη έχει εργαστεί ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε τεχνικές και εισαγωγικές επιχειρήσεις απο το 2003 έως σήμερα.